Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Webinar - ABB Cylon® HVAC Smart Building Solutions 
Pagina-einde

Breng E- en W-installaties vanaf nu eindelijk probleemloos samen… en koppel ze slim met EisBaer

Ron van Beek en Danny Broens vertellen tijdens dit webinar hoe KNX- en W-installaties eindelijk succesvol samen te brengen zijn en te koppelen met EisBaer.


Onze wereld wordt met de dag slimmer. Fysiek en digitaal komen samen. Er liggen ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. En een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. En of het nu gaat om commerciële gebouwen als kantoren en hotels, of om overheidsgebouwen, luchthavens of datacenters: overal waar energie wordt opgewekt, zijn intelligente apparaten aan het werk. En dat het liefst samen.


ABB begrijpt de uitdagingen en kansen die de utiliteitsbouw biedt en door de toevoeging van ABB Cylon®  in het portfolio  ontstaat een totaal oplossing in Smart Building Solutions. Doormiddel van de combinatie ABB Cylon®, ABB KNX en het SCADA pakket Eisbaer is het mogelijk om E- en W-installaties in gebouwen eindelijk succesvol samen te laten werken. Schaalbaar, gebaseerd op verschillende protocollen, met integratie van externe sensoren.

Tijdens dit webinar laten Ron van Beek en Danny Broens zien waarom ABB Cylon® nodig is, hoe het werkt, wat het oplevert en hoe zich dat alles in de praktijk vertaalt. De presentatie is in handen van Laureen Peskens.

Na dit webinar weet u:
  • wat de noodzaak is om gebouwautomatisering anders te gaan doen;
  • hoe ABB Cylon® met KNX te koppelen is;
  • hoe EisBaer als brug kan functioneren tussen E en W;
  • welke mogelijkheden de software library biedt;
  • welke tools en producten er zijn om uw doelen concreet te realiseren;
  • hoe Cylon® zich in de praktijk vertaalt;
  • hoe nu verder/next steps.
U kunt het webinar volgen via de computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
ABB 

Duur
45 minuten

Deel dit webinar