Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ronde tafel webinar energiemanagement - Optimaliseer energieprestaties in elk gebouw.

Energiemanagementsystemen effectief integreren in commercial buildings en industrie? Het start vandaag.

Energie beter managen, monitoren en koppelen aan de cloud? En zo prestaties optimaliseren in zowel commerciële als industriële omgevingen? Ontdek tijdens dit 45 minuten durende interactieve ronde tafel, hoe u energiemanagement effectiever in kunt zetten, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. 

Er wordt steeds meer gevraagd van onze gebouwen. Het energielandschap verandert, het verbruik neemt toe, net als de eisen op het gebied van binnenklimaat, comfort en CO2-reductie. Tegelijkertijd moeten we sneller, beter, goedkoper, flexibeler én veiliger werken en produceren. Energiemanagement en -monitoring is het antwoord. Daarmee hebben gebouwbeheerders en facility managers namelijk meer grip op het verbruik en dat zelfs op afstand via de cloud. Om zo risico’s te verminderen, prestaties en veiligheid binnen het hele gebouw te optimaliseren, en continuïteit te waarborgen. Bovendien brengt energiemanagement kosten omlaag.

Tijdens de interactieve ronde tafel nemen we u mee in de wereld van energiemanagement in commerciële en industriële gebouwen. We trappen af met het waarom en laten vervolgens zien wat het meten, managen en dus ook monitoren precies inhoudt. Dat alles illustreren we aan de hand van een praktijkcase (state of the art Smart Office Verweij te Nieuwegein), waarbij vrijwel alle aspecten en voordelen van energiemanagement aan bod komen. We sluiten af met een rondetafelgesprek met tal van Smart Building-, energie- en digital-specialisten. Onderwerpen daarbij zijn: certificeringen, audits en de rol van de ABB Ability™ Energy and Asset Manager. Zo ontdekt u welke cruciale rol energiemanagement speelt in de gebouwen van vandaag én morgen en wordt u een rasechte specialist.

Na deze ronde tafel webinar weet u:
  • wat energiemanagement exact inhoudt;
  • alles over energie meten en managen;
  • hoe je je systemen kunt monitoren vanuit de cloud;
  • hoe energiemanagement werkt in de gebouwde omgeving;
  • wat energiemanagement oplevert;
  • hoe het zit met certificeringen en audits;
  • welke rol ABB Ability™ Energy en Asset Manager in dat alles speelt.​​​​​​​
U kunt het volgen via de computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
ABB 

Duur
45 minuten

Deel dit webinar